Privacy Policy

Persoonsgegevens 
Om u in staat te stellen een email met aanbiedingen van bedrijven te ontvangen, is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. 

Deze website verwerkt alleen de NAW-gegevens die u zelf verstrekt en strikt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De website bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt.

Delen met anderen 
De gegevens die verstrekt worden op deze website zijn uitsluitend bestemd voor het functioneren van de gratis en vrijblijvende service aan u en worden uitsluitend doorgezonden aan bedrijven die u een aanbieding kunnen doen toekomen. Geef één keer uw wensen aan en ontvang één email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. Het is gratis. U zit nergens aan vast.Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Indien u uw gegevens wilt inzien, laten wijzigen of verwijderen kunt u daarvoor een verzoek sturen aan info@leadfactor.nl

Beveiliging
Deze website respecteert de privacy van de bezoeker en neemt de wettelijke bepalingen dienaangaande zorgvuldig in acht. De website garandeert de bescherming van de privacy van haar bezoekers en gebruikt alleen Analytische Cookies (Google Analytics, diensten van Google Inc.), om te analyseren hoeveel bezoekers deze website gebruiken. De informatie wordt anoniem verzameld en niet met derden gedeeld. Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. 

Wijziging 
Deze website is eigendom van LeadFactor B.V. LeadFactor B.V. houdt zich het recht voor het privacy beleid te wijzigen.